1103 Budapest, Noszlopy u. 28.   Telefon: 06 - 1 - 260 - 2535    Fax: 06 - 1 - 260 - 2037   E-mail: textra@textra.hu

               Szerződött
           RICOH
                         Partner
Textra Kereskedelmi És Szolgáltató KFT
1103 BUdapest, Noszlopy u. 28.* IRODATECHNIKA
* KLÍMATECHNIKA
Telefon:  06 - 1-260 - 2535  * Fax.:  06 - 1- 260 -2037
E-mail: textra@textra.hu

               Szerződött
           RICOH
                         Partner


Világszínvonal az Ön szolgálatában

Megbízható, csak csúcstechnológiás termékeket forgalmazó partnert keres, hogy beszerezze irodatechnikai, klímatechnikai eszközeit?
Akkor a legjobb helyen jár, válasszon minket!

Cégünk irodatechnikai részlege 22 éves szakmai múlttal áll az Ön rendelkezésére, amely garantálja, hogy nem fog csalódni az általunk forgalmazott termékekben. Büszkén jelenthetjük, hogy cégünk a RICOH Hungary szerződéses partnere, így a világhírű, és világszínvonalú RICOH termékek teljes körű szervízelését, és forgalmazását is végezzük.

A klímatechnikai üzletágban is rutinos, nagy szakmai tapasztalattal rendelkező partnernek számítunk, itt 12 éve tevékenykedünk, ez alatt igen széles, elégedett ügyfélkört tudtunk kialakítani.

A legfontosabb nálunk a megrendelő, így minden egyes partnerünknek igyekszünk személyre szabott ajánlatot tenni, amely igényeinek leginkább megfelel, mind minőségben, mind pedig árban.


Keressen megbízható partnert, keressen minket!


A ceruzától a klímajavításon keresztül a fénymásolóig

Mi kell egy komplett iroda üzemeltetéséhez? Mi az, ami hiányzik egy jól működő irodához? Cégünk termék- és szolgáltatáskínálatát végigböngészve, Ön jóformán maradéktalan választ kap ezekre a kérdésekre.
A hatékony munkához nem csak megfelelő technikai felszereltség, de a megfelelő kényelmi körülmények is elengedhetetlenek. Éppen ezért cégünk nem csak irodatechnikai, hanem klímatechnikai berendezéseket is értékesít. Sőt, emellett színvonalas szolgáltatást is nyújtunk: klímaszerelést, klímakarbantartást, fénymásolók, nyomtatók vagy más irodai gépek szervizelését is végezzük. Ezen túlmenően, a munkavégzés alapfeltételei közé tartoznak a különféle irodaszerek is, melyek széles kínálatát szintén megtalálja nálunk.
Amennyiben felkeltettük érdeklődését, keressen minket elérhetőségeinken, vásároljon webáruházunkban vagy látogasson el budapesti üzletünkbe! Élvezze Ön is cégünk komplex szolgáltatásait, ezáltal a kényelmes és hatékony munkavégzés előnyeit!